Groothandel Aardappelen Van Roey L & Zn Lier, aardappelen aan de beste prijs in de regio Antwerpen

Over onze groothandel

Aardappelen Van Roey te Lier is een groothandel voor bedrijven of andere organisaties in de regio Antwerpen. We zien toe op de tijdige aan- en verkoop van consumptieaardappelen en sorteren en verpakken aardappelen én ongeschilde frietaardappelen - zowel voor de klein- als voor de groothandel.

Wat bieden we aan?

Naast een belangrijk deel van onze basisvoeding zijn aardappelen voedzaam, smaakvol en veelzijdig. Ze zijn inzetbaar in een brede waaier van bereidingen, zoals onder andere gegratineerde aardappelen, krokante frietjes en ovenschotels om u tegen te zeggen. Een gedetailleerd overzicht van ons aanbod bij Aardappelen Van Roey te Lier vindt u hieronder.

Aankoop aardappelen: diverse soorten en variëteiten

Het aankopen van diverse aardappelsoorten en -variëteiten in zakjes van 1kg, 2,5kg, 5kg, 10kg, 25kg, 50kg of in vrac (losse vorm).

aardappelen Van roey L & Zn Lier

Aan- en verkoop van consumptieaardappelen

Bij Aardappelen Van Roey te Lier verkopen we een verscheidenheid aan aardappelen. Een greep uit ons aanbod: Bintje, Nicola, Melody, Frieslanders, Charlotte, Annabel, en nog zo veel meer. Bij aankomst in ons bedrijf worden alle soorten onderworpen aan een strikte en grondige controle én keuring. We sorteren onze aardappelen eigenhandig, zowel op grootte als op kwaliteit. Bovendien beschikken we over aangepast vervoer en opgeleide chauffeurs, die (grotere) leveringen op de locatie van de klant perfect mogelijk maken. Zo bieden we een complete service op uw maat.

Verkoop van ongeschilde frietaardappelen

Bij Aardappelen Van Roey te Lier hechten we veel belang aan de kwaliteit van onze frietaardappelen. We zien erop toe dat u als klant te allen tijde de meest ideale frietaardappel ter beschikking krijgt. Om dit nauwlettend uit te kiezen baseren we ons op specifieke, bepalende kenmerken. Voorbeelden hiervan zijn de bakkwaliteit en het drogestofgehalte. Eens er op basis hiervan een voorselectie werd gemaakt, sorteren we vervolgens nog door naar de door u aangevraagde maat. Belangrijk om te weten: de aardappelen worden steeds volgens afspraak geleverd. Neem gerust contact op om samen met ons de mogelijkheden voor uw levering te bespreken.

Frietaardappelen lier

Contacteer Van Roey L & zonen bvba